Kuvagalleria

Juhla-asut

Tämän puvun taustalla vaikuttaa klassinen Tuulen viemää -elokuva ja iki-ihana Scarlett O'Hara.

Tämä puku on suunniteltu gaalatilaisuuteen. Erikoisena yksityiskohtana on yläosan päällikankaaseen tehty sydänkuvio, josta näkyy vuorikangasta.

Morsian halusi persoonallisen ja itsensä näköisen asun. Tässä puvussa perinteinen valkoinen yhdistyy viininpunaiseen aina hihansuiden kirjontoja myöten.

Kevään ylioppilas haluaa usein persoonallisen asun. Tämän kapean mekon halkiossa on koristeena hopeanväristä ketjua.

Myös tämä puku on tehty lakkiaisiin. Malli ja materiaali ovat yksinkertaisia. Yksityiskohtana tässä puvussa on napitus.

Myös ylioppilaan äidin pukuun kannattaa panostaa. Kankaan kirjontakuvio tulee esiin yksinkertaisten leikkausten ansiosta.

Yksinkertainen juhlapuku moneen juhlaan. Poikkileikkaus rinnan alla ja A-linjainen helma sopivat moneen tilanteeseen. Eloa pukuun tuovat pitkät nauhat, jotka voi sitoa eteen tai taakse.

Tämä puku on tehty pitkälle naiselle tohtorikaronkkaa varten. Helman vino rypytys ja yläosan rusetti katkaisevat puvun pituutta ja tuovat siihen elävyyttä.

Takaisin alkuun

Neuleet

Tähän sammaleenvihreään neuleeseen on yhdistelty useita erilaisia palmikoita. Paksu villapusero lämmittää mukavasti talvipakkasilla ja kesäiltana nuotiolla.

Tämä neule on perinteinen irlantilaisneule, jonka pariksi sopii skoteilta lainattu kiltti. Ohjeet: Suuri Käsityölehti 5/2001.

Takaisin alkuun